marți, 12 februarie 2013

Saptamana PSI pentru PARINTI 11-17 februarie

 
 
Intre 11 si 17 februarie Editura Trei si Librariile Carturesti au pregatit o editie speciala a Saptamanii Psi.
Iata ce spune invitatia ... Vrei sa afli care sunt semnele care-l tradeaza pe copilul tau atunci cand te minte? Ai vrea sa intelegi ce-l atrage asa de mult la jocurile video? Doresti sa-l faci premiant, dar el pare sa aiba alte ganduri? A ajuns la varsta turbulenta a adolescentei si cauti noi cai de comunicare? Afla ce se intampla in mintea lui si care sunt cele mai eficiente planuri de actiune de la psihologi si psihoterapeuti cu experienta din orasul tau.
Parinti si bunici, educatori si psihologi sunt asteptati in sapte orase universitare, la o discutie cu specialisti in psihologia copilului si adolescentului.
Vei afla cum sa transformi basmele in instrumente terapeutice, cum sa descifrezi limbajul secret al celor mici, cum sa calmezi tensiunile inventand jocuri, dar mai ales ce poti invata de la copilul tau si cum sa-i asiguri o dezvoltare armonioasa.
 
Intrarea la evenimentele de la Librariile Carturesti este gratuita, iar cartile de parenting si psihologia copilului ale Editurii Trei vor putea fi cumparate cu o reducere de 25% in toata saptamana 11-17 februarie.
Saptamana PSI pentru parinti gazduieste psihologi si specialisti in parenting din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov, Arad si Constanta.
 
Iata care este programul pentru Iasi
12 februarie (marti) – ora 18.00
Denumirea evenimentului: Minciuna dintre parinti si copii.
Invitat: Cristi Petrescu
13 februarie (miercuri) – ora 18.00
Denumirea evenimentului: Despre copil, ca membru al familiei: cum facem sa crestem armonios, ca indivizi si ca intreg.
Invitat: Sinziana Baltatescu
14 februarie (joi) – ora 18.00
Denumirea evenimentului: Limbajul secret al copiilor. Cum sa-ti intelegi mai bine copilul.
Invitati: Roxana Postolache
Locatie: Libraria Carturesti – Palas


 
Mai multe detalii despre evenimentele din celelalte locatitati gasiti la Editura Trei, pe pagina de facebook a Editurii sau pagina de facebook a Librariei Carturesti Iasi.
Zi frumoasa!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu