duminică, 21 iulie 2013

Un Inger printre Nori
"Iubiți-vă mult copiii și petreceți timp cu ei", sunt cuvintele unei mame îndurerate ce și-a condus copilul cel drag și scump ce astăzi ar fi împlinit 3 ani. Dar ea, Cireșica, a ales să petreacă această zi alături de îngerași, printre nori. Cu toții am sperat la o minune, însă nimeni nu accepta că această minune poate avea și altă variantă ... e mister. Cu toții am dorit să se întoarcă alături de familie, alături de noi, dar ea a ales Gradina frumoasă a lui Dumnezeu. Cum spunea cineva la un moment dat, am văzut un număr impresionant de oameni rugându-se pentru micuța Gloria. Și rugăciunile nu au fost în zadar; sunt convinsă că rugăciunile noastre i-au făcut calea lină spre Ceruri. Știu dragă Sakura că ți-ai dorit discreție, dar m-am gândit că, în rugăciunea spusă de o masă de oameni, se va întâmpla minunea la care speram cu toții. Mă simt vinovată pentru asta și sper că, într-o zi, mă vei ierta pentru toate acestea. 

Dacă în clipe de fericire îmi găsesc imediat cuvintele, în clipe din acestea am un handicap. Ce cuvinte ar fi oare mai nimerite? Nu știu, nu m-a învățat nimeni. Condoleanțe? Ce cuvânt o fi și ăsta? Fii puternică ..... ce ușor de spus, dar ce înseamnă oare să fii puternic? Sakura dragă eu aș spune mai curând .... plângi cât vrei tu de mult și eliberează-te de toate emoțiile; țipă cât poți tu de tare pentru a te descărca de durerea ce ți s-a cuibărit în piept, sparge, rupe, trântește orice lucru vrei, eliberează-te de tot până simți că liniștea îți învăluie trupul. 

Deși știm cu toții că acolo Sus e frumos și bine, e greu de acceptat plecarea unui copil atât de devreme de lângă mama lui. Nici acum nu-mi vine să cred că nu mai e, pare ceva extras dintr-un basm. Totuși privesc spre Cer, haideți să privim cu toții spre cer și să-i zâmbim, în mod sigur acum ne privește. Cu zâmbetele noastre nu-i zbuciumăm suflețelul și va avea liniștea de care are nevoie în misiunea pe care a ales-o - aceea de a veghea asupra familiei sale, acolo a găsit ea puterea de a face acest lucru. Și-a îndeplinit ea misiunea aici, pe Pământ? Asta poate răspunde fiecare dintre noi/voi, dar cu siguranță plecarea sa ne-a marcat profund. Pe mine m-a schimbat radical, am dat un nou sens vieții și timpului, mă uit în ochii copiilor mei și îmi vine să plâng; deși petrec mult timp cu ei, mi-am propus să petrec și mai mult, să profităm și să ne bucurăm de fiecare secundă ce ne-a fost dată împreună.

Dumnezeu și Ingerii să aibă grijă de tine, dragă Gloria! Mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de tine dragă Sakura, de frățiorul ei și de tatăl ei. Ieri am aprins o lumânare, astăzi am sădit o floare și am trimis baloane către nori.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu