sâmbătă, 1 februarie 2014

Amintiri și dorințe Ioan - Binoclu din tuburi de hârtieIoan se înscrie în concursul nostru cu un binoclu confecționat din tuburi de hârtie igienică. Ioan este cel ce a câștigat anul trecut prima ediție a concursului Amintiri și dorințe. 

Iată ce ne spune Violeta, mama lui Ioan:
"Anul trecut Ioan a primit un telescop cu care nu a apucat să vadă stelele sau luna. De fiecare dată când ziceam "gata, în seara aceasta ieșim afară să vedem stelele" se ivea altceva și nu mai ajungeam.

Așa că, pornind de la invitația lansată, și profitând de cutiuța noastră cu amintiri, în această seară am realizat un "telescop cu două ieșiri" din tuburi de la hârtie igienică, bandă de izolat și hârtie de aluminiu prin care să observăm stelele. Am făcut propriile noastre constelații - Ursa mică - se vede printr-unul din cele două canale și Ursa mare prin cel de-al doilea canal."

Mulțumim foarte mult pentru participare Ioan! Îți dorim mult succes la extragere!

P.S. Nu uitați de concursul nostru Amintiri și dorințe!

4 comentarii:

  1. :). Multumim foarte mult! violeta&CO

    RăspundețiȘtergere
  2. Ana are voie sa participe? :) violeta

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim!Am gasit raspunsul navigand printre comentariile celorlalti participanti. Ti-am trimis mail cu realizarea noastra :D. sper sa va aduca un zambet mare pe fata ;). violeta

    RăspundețiȘtergere