marți, 11 februarie 2014

Concurs de desen - Desenează o lume de vis


Concurs de desen organizat de Teatrul Ion Creangă pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 12 ani

1 – 25 februarie 2014

Desenează o lume de vis! – aceasta este tema celui mai nou concurs de desen organizat de Teatrul Ion Creangă, în perioada 1 - 25 februarie a.c.

Copiii cu vârsta între 3 și 12 ani sunt invitați să participe cu poveşti despre o lume de vis, ilustrate prin desen, drept întâmpinare pentru reluarea reprezentației „Dulapul cu vise” în repertoriul Teatrului Ion Creangă începând din luna martie. Spectacolul prezintă, cu ajutorul actriței Nicoleta Rusu, frumuseţea obiectelor vestimentare magice și dorința celor mici de a păși într-o lume imaginară.

Desenele, creații unice și individuale, se vor trimite la sediul administrativ al Teatrului Ion Creangă (B-dul. Gheorghe Magheru, nr. 27, et. 1) în atenţia Departamentului PR & Management Educaţional. Sunt necesare și următoarele informaţii: nume, prenume, vârsta copilului participant la concurs, numele părintelui sau al cadrului didactic care expediază lucrarea, date de contact (e-mail şi număr de telefon).

Cele mai frumoase desene vor fi expuse într-un spațiu special amenajat, la Biblioteca Națională a României, în data de 3 Martie, iar câștigătorii vor fi răsplătiţi de către organizatori cu premii speciale. Pentru mai multe informaţii persoana de contact este Valentina Roman, e-mail pr@teatrulioncreanga.ro, nr. tel. 021.317.11.69 (interior 15) 


Desenează o lume de vis și poți fi premiat de Teatrul Ion Creangă!

2 comentarii:

  1. Se pot inscrie si copii din tara? Sau trebuie sa fie doar din bucuresti? Inocentiu L

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru detalii sunt în postare date de contact; trimiteți un mesaj la acea adresă de e-mail cu toate întrebările ce le aveți. Eu am preluat informația și am dat-o mai departe, nu fac parte din organizatori.

    RăspundețiȘtergere