joi, 13 februarie 2014

Ultimul Atelier de Construit Căsuţe și Teatru Zâna Măseluță

Ultimul Atelier de Construit Căsuţe și Teatru Zâna Măseluță

la mall Promenada pe 15-16 februariePROGRAM:
Sâmbătă, 15 februarie
17.00 - 18.00 | ATELIERUL DE CĂSUŢE AM O CĂSUŢĂ MICĂDuminică, 16 februarie
17.00 - 18.00 | ATELIERUL DE CĂSUŢE AM O CĂSUŢĂ MICĂ
18.15 - 19.15 | PIESA DE TEATRU ZÂNA MĂSELUȚĂAdresa: București, mall Promenada, etaj 1, în Calea Floreasca 246B (metrou Aurel Vlaicu)
Accesul în spațiul de distracție dedicat evenimentelor Zurli este liber.

Zurli își caută campionii pentru hitul “Am o căsuţă mică” la ultimul Atelier de Construit Căsuţe de la mall Promenada.
Adu-ți copilul sâmbătă, 15 februarie și duminică 16 februarie la Promenada, începând cu orele 17.00, ajută-l să își construiască căsuța preferată, fotografiaz-o alături de micuțul tău şi înscrie-l la concursul "Am o căsuţă mică", lansat pe pagina de Facebook Gaşca Zurli.

YUPPY, cel mai vesel și simpatic constructor, îi învaţă pe copii cum să construiască o căsuţă din carton, hârtie, plastic, lemn şi orice alte materiale, decorată după gustul şi imaginaţia fiecăruia.

ZÂNA MĂSELUȚĂ, O PIESĂ DE TEATRU EDUCATIVĂ MARCA ZURLI, LA PROMENADA

După Atelierul de Construit Căsuțe, copiii vor fi răsplătiți cu piesa ZÂNA MĂSELUȚĂ duminică, 16 februarie, incepându cu orele 18.15.

Zâna Măseluță vine pe pământ în căutarea Bunuței Dănuța, medicul stomatolog care trebuie să salveze Împărăția Dinților Frumoși de atacul Cariei. Este o poveste în care problema spălării dinților este pusă ușor diferit. Abordarea este inversă - dacă nu te speli pe dinți, Caria se va hrăni cu resturile pe care le lați tu acolo și va crește mare, mare în dinții și măselele tale. Și ce copil își dorește să fie prieten cu Caria?
Vă așteptăm cu drag la Promenada, cel mai nou mall din București!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu