Echipa și Contact


Bine ați venit în Clubul nostru Magic. De ce Magic? Pentru că aici orice gând poate deveni realitate, orice lucru/desen/creație poate căpăta utilizări neașteptate; pentru că aici e locul unde imaginația nu are limite, e locul unde noi, părinții, bunicii, etc., copilărim și ne deconectam de la rutina zilnică alături de copii; locul unde copiii noștri își dezvoltă abilitățile.

Aici veți găsi, pe lângă categoriile "creative" și rubrici prin care dorim să vă ținem informați cu privire la actele normative ce îi privesc pe copii sau educația și creșterea acestora sau articole ajutătoare care îndrumă în cunoașterea de sine sau a celor din jur.

Dacă vor apărea rubrici noi vă vom anunța aici și bineînțeles printr-o nouă postare, respectiv categorie.

N-aș numi aceste activități pe care le desfășurăm homeschool pentru că asta înseamnă altceva. Acasă desfășuram aceste activități fără un program anume ci totul se întâmplă inopinat sau cu ocazii anume, zile de naștere (când facem felicitări sau decorăm câte ceva), sărbătorile Pascale sau de Crăciun, teme în funcție de anotimp sau diverse provocări la care participăm la invitația prietenilor noștri din blogosferă.

Ne mai găsiți și aici:
Arome si Plante - unde împărtășim diverse momente prin care am trecut folosind leacuri din bătrâni, cum s-ar spune, dar și produse naturale ce pot fi utilizate zi de zi.
și
Bucătăria Aromată - un blog culinar cu ajutorul căruia împărtășim cu voi pasiunea pentru decorațiuni culinare și nu numai.

Vă doresc lectură plăcută și să găsiți ceea ce căutați, dacă nu ... lăsați un comentariu sau scrieți-ne pe adresa clubulmagic@gmail.com.

Comentariile sunt moderate de aceea, orice limbaj indecent va fi sancționat. Mulțumim pentru înțelegere!
Un comentariu:

  1. Am citit cu mare atentie tot ceea ce ati scris. E minunat ceea ce faceti si daca doriti si este interesant pentru dv., poate putem colabora. Noi organizam "Vacante Fericite".

    RăspundețiȘtergere